Een Stone Island jas is stijlvol en functioneel

Wil jij een jas die jouw stijl helemaal afmaakt? Ga dan voor een Stone Island jas! De jassen van Stone Island zijn stijlvol en functioneel. Zo kun jij ze dragen met zakelijke kleding, maar ook prima wanneer jij op een dag met een hippe stijl door het leven gaat. De jassen zijn niet alleen mooi, maar bieden ook nog eens een goede bescherming. Zo zijn sommige exemplaren gemaakt van waterdichte en waterafstotende stoffen waardoor jouw bovenkleding dus niet nat wordt. Maar ook zijn winddicht en reflecterend termen die gelinkt kunnen worden aan een Stone Island jas. Het merk is gebaseerd op een voorliefde voor de maritieme sector en militaire kleding, dit verklaart dus ook de functionaliteit en stoere look.

Opvallende Kenmerken

De jassen worden vaak gemaakt met de nieuwste stoffen en materialen die worden bewerkt met de nieuwste technologieën. Iedere jas van Stone Island is uniek, en wordt maar in beperkte opgave verkocht. De eerste jas werd in 1982 gemaakt van bewerkt vrachtwagenzeil. Ook werden er in het verleden jassen gemaakt die van kleur veranderde door middel van kou, hogere temperaturen, regen en licht. Zoals de ICE Jacket en de Heat Reactive Jacket die werd gemaakt samen met het merk Supreme. Deze exemplaren zijn vaak razendsnel uitverkocht, ze zijn erg geliefd bij verzamelaars en liefhebbers van high end fashion. Maar natuurlijk heeft het merk ook prachtige jassen die opvallend mooi zijn zonder al deze unieke technologieën. Ook mogen wij de batch van het merk niet vergeten die in verschillende kleuren bijna altijd aanwezig is op de mouw van de jas.

Waarde behouden

Kleding van Stone Island kan altijd voor een degelijke prijs worden doorverkocht. Dan ligt het er natuurlijk nog wel aan of jij de jas goed hebt verzorgd. Door de unieke stoffen, de populariteit van het merk en de vaak beperkte opgaves van collecties zijn er vaak genoeg mensen die jouw gedragen jas van Stone Island voor een goede prijs willen overkopen. Natuurlijk krijg jij nooit het volledige aankoopbedrag terug, maar het bedrag die jij wel krijgt kun jij weer prima investeren in bijvoorbeeld een nieuwe jas van het merk.