Goedkoop tassen bedrukken

Tassen zijn er natuurlijk in vele soorten en maten, van rugtas tot boodschappentas, van handtas tot laptoptas, van reistas tot koeltas enzovoort. Maar wat dacht je van een tas met het logo van jouw eigen bedrijf erop of een tas die helemaal gepersonaliseerd is? Leef je uit en laat zien wie je bent of waar je bij hoort. 

Custom Made tassen

Een tas die je zelf ontwerpt noemt ment een Custom Made tas. Gemaakt door de klant zelf dus. Kies zelf kleur en materiaal, design en bedrukking van een tas, een rugzak een koffer of een waterdichte tas. Als relatiegeschenk is dit ook een goed idee, of als je met een bedrijf samen iets gaat ondernemen…noem het maar op, legio mogelijkheden. Goedkoop tassen bedrukken is dus iets meer dan alleen maar een bedrukte tas; de minimale afname is ook hoger en de levertijd is wat langer.

Unitedbagscompany

Unitedbagscompany levert vele soorten tassen van goede kwaliteit. Zij bieden een breed assortiment aan, dus er is genoeg keuze.

Bij Unitedbagscompany kan je een offerte aanvragen voor een Custom Made tas, koffer, waterdichte tas of rugzak. U levert uw idee en uw speciale wensen aan en Unitedbagscompany gaat hiermee aan de slag om uw idee zo goed mogelijk te vertalen naar uw wens. 

Klik op deze link voor het aanvragen van een offerte: Offerte

Heb je wat inspiratie nodig? Kijk dan eens hier: Inspiratie

Je ziet het, je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Hier krijg je ook een indruk van de kosten.