Goedkope kapper in Utrecht

Onlangs ben ik ben ik bij een goedkope kapper Utrecht geweest. Tegenwoordig schrik jij van de prijzen die zaken vragen alleen om jouw haren te laten knippen. Maar bij deze zaak wordt jij goed geknipt voor een scherpe prijs. Deze zaak heeft naast het knippen van mijn haar, ook mijn haar een haarkleuring gegeven. Mijn haar was blond en dit moest een bruine kleur worden. Nadat mijn wensen waren besproken met de medewerker is zij aan de slag gegaan. Er werd gebruik gemaakt van professionele producten. De medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste mode en technieken en hebben al jarenlang ervaring op dit vakgebied.

Kleur blijft lang zitten

Na een aantal weken de kleur in mijn haar te hebben zitten, kan ik zeggen dat de producten die zijn gebruikt van een goede kwaliteit zijn. De kleur vervaagt namelijk niet en ziet er nog steeds mooi uit. Wil jij een advies van een medewerker over het stylen van jouw haar? Dit kunnen zij voor jou voordoen en tips meegeven voor thuis. De stylingsproducten kan jij hier ook kopen. Deze zijn een stuk beter dan die bij een drogist te koop zijn. Wil jij ook naar een goedkope kapper in Utrecht? Maak hier dan eens een afspraak.