Met de feestdagen voor de boeg wil je misschien een horloge kopen voor een geliefde. Maar ja, welk horloge is dan de beste keuze? Er is namelijk best veel te kiezen.

Typen horloges

Het hangt natuurlijk van de persoon af voor wie je een horloge wilt kopen, welke keuze je maakt. Wat voor type mens is het? Hieronder tref je de types horloges aan waaruit je kan kiezen:

  • Automatische horloges: deze horloges hebben geen batterij nodig, dat is natuurlijk heel praktisch, maar ze hebben niet het eeuwige leven. Na verloop van tijd lopen deze horloges niet meer goed of ze stoppen ermee.
  • Duikershorloges: dit zijn speciale horloges die vooral tegen water moeten kunnen uiteraard. Helemaal waterdicht kan een horloge nooit zijn. We spreken daarom van waterbestendigheid. Bij een waterbestendigheid van 100 ATM of meer kan je er mee gaan diepzeeduiken.
  • Grote horloges: heel robuust en stoer en vooral gericht op mannen zou je denken, maar dat hoeft natuurlijk niet. Vrouwen willen ook soms graag een groot en stoer uurwerk om hun pols dragen. Een groot horloge is bovendien lekker duidelijk.
  • Luxe horloges: ja die geven je dat speciale gevoel door een extraordinair ontwerp of design of door het bijzondere materiaal. Voor een speciaal persoon wellicht de juiste keuze.
  • Skeleton horloges: hier is het bijzondere dat je alle radertjes en tandwieltjes in het horloge aan het werk kan zien. Meestal zijn dit automatische horloges, zonder batterij dus.
  • Stoere horloges: speciaal bestemd voor personen met pit en uitstraling; hiermee steel je zeker de show.

Waar koop je een horloge?

Bij WowWatch vind je alle types horloges die hierboven omschreven zijn. Deze winkel biedt horloges aan van alle merken, soorten, maten en prijsklassen. WowWatch is een winkel waar betaalbare kwaliteit en een goede service geleverd worden tegen een redelijke prijs.