Ik wilde altijd al petten borduren

petten bordurenAl een hele tijd zat ik erover na te denken om petten borduren. Het is superleuk als je met de vierdaagse met een grote groep loopt. Als je dan allemaal dezelfde pet hebt, is dat erg leuk. Ze vonden dat ook een leuk idee, dus ben ik gaan kijken voor bedrijven die daarin gespecialiseerd waren. Op internet stonden meerdere bedrijven die daarin gespecialiseerd waren. Een bedrijf kwam er het beste uit de verf en dat was, vandongenmetdekroon.nl. Over dat bedrijf stonden hele goede recensies. Zo stond er dat ze goed kunnen borduren en kwaliteit leveren. Dat is erg belangrijk. Ik hecht daar namelijk veel waarde aan!

Op de website ben ik gaan kijken wat er allemaal mogelijk was. Zo zag ik dat ze zeer alround zijn. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg voordelig. Als je de prijzen van hun vergelijkt met soortgelijke bedrijven zit er een groot verschil tussen. Het is daarom ook zeker de moeite waard om eens de website te bekijken. Ik heb contact opgenomen en gevraagd of het mogelijk was om 15 petten te borduren. Dat was geen enkel probleem. Ze zouden vervolgens bezorgd worden.

Fantastische service. Badges groot

In totaal heb ik maar vijf dagen hoeven wachten op de petten. De service van vandongenmetdekroon is dus perfect. Het is daarom ook echt een aanrader! Alles wat je als klant verlangt van een bedrijf komen ze na. Namelijk een goede service, scherpe prijzen en ze leveren kwaliteit. Kijk daarom snel op de website voor meer informatie. Ze zijn telefonisch bereikbaar en via de mail.