Leuke cadeau tips van het merk Calvin Klein

Calvin Klein heeft hele leuke kleding voor heren. Er zijn heel wat heren die alleen maar Calvin Klein dragen. Is hij een van deze heren dan zal je zeker wat hebben aan een van de items in dit artikel.

Calvin Klein Low Rise Trunks (3-pack), zwart

Was je al van plan wat extra ondergoed voor hem te halen? En wordt hij binnen kort jarig dan zou ik dan maar zijn favoriet merk nemen. Heeft hij geen favoriete merk dan is deze van Calvin Klein zeker de moeite waard.

Calvin Klein Fitted overhemd (Norwich), wit (violet patroon)

Ga hij naar een feesje of huwelijk en zoek je net een overhemd met iet sviloet kelur er in dan is deze Calvin Klein Fitted overhemd precies wat je zoekt voor hem. Wat deze overhemd uniek maak is dat hij niet super strak uitvalt. Zo heb je na het eten en drinken nog ruimte over om te ademen. Het is een stijlvolle overhemd met glanzende knopen wat hem heel geschikt maakt voor een diner of huwelijk.

Calvin Klein Fitted Polo (Pete), exotic green

Met deze moderne kleur turqouise komt de Calvin Klein Fitted Polo helemaal tot zijn recht. Deze polo past gewoon heel mooie op elke man die zich er lekker bij voelt. Deze polo geeft je een zomer en warm gevoel. Ga hij binnen kort op vakantie? Dan is deze polo een perfecte cadeau voor hem, niet voor zomaar heet het exotic green.