Leuke kledingwinkel Haarlem

kledingwinkel haarlem

Vandaag ga ik het met u hebben over een geweldige kledingwinkel Haarlem! Ik zelf ben echt een mode freak. Ik volg dagelijks de laatste ontwikkelingen omtrent de mode. Ik vind het dan ook geweldig om te shoppen en op zoek te gaan naar nieuwe kledingwinkeltjes die ik zelf nog niet ken. Zodoende ben ik ook in aanraking gekomen met een hartstikke leuke kledingwinkel Haarlem genaamd: VJ Style.

Deze dameskleding winkel zit gevestigd midden in het centrum van Haarlem. Eenmaal binnengekomen in deze winkel vielen mij de lage prijzen onmiddellijk op, dat terwijl de kleding er mooi uitziet. Zodoende ben ik een aantal artikelen gaan passen en de kwaliteit nauwkeurig gaan bekijken. Het viel mij op dat de kwaliteit prijsverhouding geweldig is. De kwaliteit is namelijk goed dat terwijl de prijzen echt super laag zijn. Maar wat kunt u als dame allemaal vinden in het assortiment van VJ Style? Bekijkt u hieronder een overzicht van de assortimentsgroepen;

  • Schoenen, waaronder enkellaarsjes en slippers
  • Truien/vesten
  • Tuniekjes/jurkjes
  • Jassen
  • Broeken
  • Tops
  • Jumpsuits

kledingwinkel haarlem

Een geweldige zaak voor u!

In deze leuke dameskledingwinkel kunt u werkelijk waar van alles vinden. Ik zelf ben geslaagd voor een aantal broeken, een jas en een topje. De kwaliteit is uitmuntend en ook zit de kleding erg fijn. Daarnaast was het personeel ook nog eens zeer klantvriendelijk. Mijn eerste ervaring met VJ Style is geweldig en ik ga dus zeker vaker een bezoekje brengen aan deze geweldige kledingzaak!

VJ style