Long4Lashes is de markleider in producten voor wimpergroei. Het merk weet wimper- en wenkbrauwhaargroei te bevorderen. Het merk begon met het Long4Lashes Fx5 Eyelash Serum 3 Ml. De uitstekende werkzaamheid van dit serum is wetenschappelijk aangetoond. Het zorgt voor natuurlijk versterkte wimpers. De werking is bekend bij mensen over de hele wereld. Dit maakt het product razend populair bij de consument. Al na 21 dagen merk je het verschil: je wimpers zullen dikker, sterker en langer worden. 

         Het Long4Lashes Fx5 Eyelash Serum 3 Ml is niet het enige werkzame product van het merk. Alle producten van het merk zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen en zijn gemaakt met behulp van geavanceerde technologieën. Alle producten worden streng getest door dermatologen en oogartsen, ondergaan de hoogste normen voor productiebeheer en ondergaan een streng proces voor kwaliteitscontrole.

         Naast het Long4Lashes Fx5 Eyelash Serum 3 Ml, is het ook de moeite waard om andere producten uit te lichten. De Long4Lashes Enhancing Mascara bijvoorbeeld. Deze mascara verzorgd en versterkt de wimpers terwijl het ook de haargroei ondersteunt. Ook de Long Wearing mascara blijft de gehele dag perfect zitten dankzij de ‘tubing technology’, waarbij de mascara een ‘tube’ om je wimpers heen vormt.

Een ander product wat de moeite waard is om uit te proberen is de Anti-Hair Loss Strengthening Shampoo. Dit product maakt zwak en bros haar weer sterk. Ideaal voor beschadigd haar. Gebruik het in combinatie met de Anti-Hair Loss Strengthening Conditioner voor een optimaal resultaat. De conditioner helpt het herstel van beschadigd haar te bevorderen. Voor mannen heeft Long4Lashes ook een shampoo ontwikkeld om haaruitval te voorkomen. Dunner wordend haar en een terugwijkende haarlijn zijn verleden tijd met deze heerlijke shampoo.

Naast producten om de haargroei te bevorderen zijn er ook nagelproducten van het wimpergroei merk. Broze en slappe nagels die snel breken worden weer sterk met het Extreme Strengtening Serum of het Intensive Stimulating Nail Serum. Deze nagelverzorgers zorgen binnen een korte tijd voor mooie en krachtige nagels. Krasjes en oneffenheden in de nagelplaat worden opgevuld en de nagel wordt daardoor nóg harder en steviger. Bovendien geven de producten een nette kleur en een prachtig mooie glans.

         Voor langere wimpers, sterker haar, onbreekbare nagels en volle wenkbrauwen zit je met Long4Lashes goed. Dankzij moderne technieken maakt het merk al je wensen werkelijkheid. Nepwimpers en wimper extensions zijn verleden tijd. Met je eigen wimpers zorgt je met Long4Lashes ook voor een prachtige oogopslag.