Meerdere tassen online gekocht!

wou-wou-handtas-greyNormaal gesproken ga ik graag de stad in om de nieuwste mode te kopen. Deze keer wilde ik het anders aanpakken aangezien ik niet veel zin had om de stad in te duiken. Ik wilde het voor een keer proberen om mijn tassen online te kopen. Iets wat ik niet verwacht had dat ik slagen zal maar wat ik wel proberen wil. Bij mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen bij de webshop van tassen4jou. Daaruit viel het mij op dat hun assortiment een stuk groter is als in de winkel maar ook een stuk voordeliger. Als je als vrouw zijnde gaat shoppen in de stad kijk je automatisch naar de goedkoopste mode voordat je verder gaat shoppen.

Waarom online bestellen?winter-collectie

Ik moet eerlijk zijn dat ik eerst nogal negatief was over het bestellen van tassen online. Nogal nare ervaringen mee gehad in het verleden en zat er niet op te wachten om dit nogmaals mee te moeten maken. Op de website van tassen4jou moest ik het gewoon proberen aangezien de kosten voor hun tassen een stuk voordeliger waren dan wat ik ergens anders gezien had. Al met al kon ik die enkele euro’s wel missen wanneer het fout zo gaan. Ik heb ervoor gekozen om enkele tassen bij hun te bestellen en afgewacht tot het bij mij bezorgd wordt. Je gelooft het of niet maar de eerstvolgende dag kon ik al genieten van mijn tassen thuis! Snelle, betrouwbare en goede service voor een aanzienlijk lage prijs.logo