Op zoek naar nagelproducten?

nageldeco, de groothandel in nagelproducten van Nederland! Als nagelgroothandel bieden wij alles aan op het gebied van nagels, omdat mooie verzorgde nagels uw visitekaartje zijn. Zowel particulieren als nagelstylisten kunnen gemakkelijk bij ons producten bestellen, van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Heeft u bijvoorbeeld een nagellamp nodig? Of verschillende kleuren gellak? Bij onze website kan u perfect terecht voor alle nagelproducten die u nodig heeft. Wij zijn namelijk niet voor niets dé online nagelgroothandel voor uw professionele nagelproducten. nageldeco is officieel distributeur van het professionele merk Mystic Nails, Claresa en Modena Nails nagelgroothandel. Kijk dus snel verder op onze website, naar ons assortiment. 

Ons aanbod in nagelproducten

Op de website van nageldeco, bieden wij producten aan voor de consument zowel als professionele nagelstudio’s. U bent bij ons aan het juiste adres voor alle producten omtrent nagels, zoals:

  • Nailart
  • Polygel
  • Acrylnagels
  • Gelnagels
  • Gellak
  • Dippoeder

Zo bieden wij op onze website voor nailart veel verschillende producten aan zoals bijvoorbeeld nagel stickers, water decals, transfer foil, striping tape en nog veel meer. Zo kan u de mooiste kunstwerken op uw nagels maken, die lang blijven zitten. 

Wil je zo lang mogelijk van mooie en sterke nagels genieten? Dan zijn polygel nagels dé optie voor u. Op onze website vind u alle benodigheden om deze nagels te maken, en ons uitgebreide assortiment heeft alles voor uw toepassingen. Ook bieden wij natuurlijk de lamp aan die de gel hard maakt. 

Acrylnagels zijn gemaakt van acryl, en worden gebruikt voor het verlengen en verstevigen van de natuurlijke nagel. De nagels worden aan de lucht uitgehard, dus er is geen nagellamp nodig, en het droogt snel. Daarom is dit de perfecte optie voor lange en sterke nagels. Onze nagelgroothandel helpt u graag met alleen de beste acrylnagelproducten te kopen. 

Gelnagels zijn tegenover acrylnagels licht buigzaam en meer flexibel. Hierdoor kan u gemakkelijk dagelijkse handelingen verrichten zonder bang te zijn dat er een nagel breekt. Deze optie is echter wel duurder, omdat u een nagel lamp nodig heeft om de gel uit te harden. Op onze website kan u alle benodigde nagelproducten hiervoor vinden

Ook verkopen wij als nagel groothandel gelnagellak, als basecoat zowel als topcoat en kleuren. 

Hiernaast bieden wij ook nog dippoeders aan, met benodigdheden, zowel als een beginnerskit om kennis te maken met dit product.

nageldeco: De nagelgroothandel voor consument en professional

Op onze website bezitten wij een groot assortiment aan nagelproducten, en accessoires die hierbij benodigd zijn. Zo verkopen wij alleen producten van hoogwaardige kwaliteit, voor veel verschillende particulieren maar ook nagelstudio’s. Bij elke productsoort op onze website staat een kleine uitleg over het product, en ook advies hoe u het product kan gebruiken. Zo proberen wij een steentje bij te dragen en houden we de nagels van onze klanten zo mooi mogelijk.

Elke maandag, woensdag en vrijdagochtend van 8:00 tot 12:00 zijn wij beschikbaar op onze klantenservice voor eventuele vragen of hulp bij bestellingen. Als nagelgroothandel verkopen wij dus grote aantallen nagelproducten aan studio’s, maar ook kleine aantallen aan particulieren die bijvoorbeeld willen oefenen of het zelf willen gebruiken. Neem dus gerust een kijkje verder tussen ons assortiment!