Shirts van Black Banana’s

Er zijn ontzettend veel verschillende t-shirts op de wereld. Wijd, strak, lange mouw, korte mouw, donker of licht, er zijn eindeloze combinaties te bedenken. In dit artikel zullen wij het hebben over de shirtjes van het bekende merk Black Bananas.

De shirts van Black Bananas hebben een perfecte fit die voor iedereen anders is. Een perfecte fit is wanneer het datgene van jouw lichaam accentueert waar je het meest trots op bent en dat het je ‘probleemzones’ juist verbergt. Een shirt met de perfecte fit eindigt op je heupen, zodat het niet te lang is en ook niet te kort wanneer je jouw armen omhoog doet.

De meeste shirst van Black Bananas hebben verschillende standaard of neutrale kleuren zoals zwart, wit, navy of grijs. Deze kleuren worden vaak als saai en standaard bestempeld, maar ze zorgen ervoor dat je outfit altijd on point is. Hou je niet van de standaard kleuren van de shirts van Black Bananas? Dan kan je ook voor de sprekende kleuren kiezen. Deze kleuren zijn bijvoorbeeld zalm, mint groen of turquoise. De kleur van een shirt kan namelijk ervoor zorgen dat je er goed uit ziet.

Verder zijn er verschillende soorten halslijnen als het om T-shirts gaat. Zo heb je V-hals en Crewneck. Black Bananas beschikt alleen over shirts met Crewnecks, dit creeert voor de man een illusie dat de schouders breder lijken.

Conclusie

Iedereen beschikt over een ander lichaam. In feite maakt het niet uit hoe je eruit ziet, als je maar wat mee doet. Het is daarom goed om te weten welke kleuren bij jou passen en wat de juiste pasvorm van jou is.