Riemenenco.nl

Riemenenco.nl is een zeer leuke website. Zeker wanneer je op zoek bent naar een speciale riem. Mijn moeder was vorige maand jarig. Voor haar is het altijd moeilijk om een leuk cadeau te vinden. Bovendien zegt zij alles al te hebben en niets hoeft. Echter met lege handen naar een verjaardag te gaan is ook zoiets. Een bos bloemen is meestal een alternatief, maar ook zo afgezaagd, al zeg ik dat zelf. Natuurlijk is een bloemetje in huis altijd leuk, maar daar zijn genoeg gelegenheden voor om te geven.

Riemenenco.nl

Bekijk de website van Riemenenco.nl

Deze keer had ik besloten om een tijgerprint riem voor mijn moeder te kopen. Echter ben ik hiervoor speciaal naar de stad gegaan om te kopen. Riemen genoeg, maar helaas niet in deze print. Mij besluit stond vast en ik zal en moet deze vinden. Gelukkig kreeg ik de tip om een kijkje te gaan nemen op bovenstaande website. Al vrij snel kwam dit model naar voren en heb deze meteen besteld. Ook een paar andere modellen heb ik voor mijzelf besteld. Leuke modellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

De riem had ik de volgende dag al in huis. Deze zag er prachtig uit, net zoals de rest van mijn bestelling. Helaas was ik zo druk geweest om naar de betreffende print op zoek te gaan en hierbij was ik vergeten om op de lengte te letten. Gevolg was dat het model te klein was voor mijn moeder. Gelukkig kon ik deze omruilen voor een groter model.