Trends voor kledingaccessoires voor het najaar van 2019

De zomer zit er weer op en de herfst is weer van start gegaan. Dat betekent natuurlijk dat het weer langzaamaan veranderd: de temperaturen gaan omlaag, het gaat harder waaien en er zal wat vaker een regenbui vallen. Het is dus belangrijk om je garderobe vast op het najaar voor te bereiden. Daarbij moet je niet alleen kijken naar kleding, maar ook naar de juiste accessoires, zoals bijvoorbeeld tassen en sieraden. In dit artikel, dat is geschreven in samenwerking met www.lederwarenwebshop.nl, vertel ik je wat de laatste trends zijn voor dit najaar. Lees vooral verder!

Deze tassen zijn helemaal hot

Vrouwen en tassen: het is een onafscheidelijke combinatie. Er wordt dan ook wel eens gezegd dat een vrouw nooit genoeg tassen kan hebben en veel vrouwen willen het liefst voor iedere outfit een ander tas. Tassen zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren en voor verschillende gelegenheden. Een populaire tas die we in het najaar van 2019 veel terug gaan zien is onder andere het heuptasje. Dit tasje hebben we tijdens het festivalseizoen natuurlijk al veelvuldig voorbij zien komen. Ook de rugtas blijft erg populair, met name omdat ie zo multifunctioneel is. Je kunt hem gebruiken voor verschillende gelegenheden, zoals studie of werk, maar je kunt hem ook prima als fashion item gebruiken!

Maak je outfit compleet met deze sieraden

Je outfit is nooit helemaal af zonder de juiste sieraden. Je kunt daarbij denken aan een mooie ketting, een armband, een ring of een bijpassende riem. Met deze accessoires kun je je look net die extra persoonlijke touch geven waardoor je zeker in de spotlights staat. Op de website van Lederwarenwebshop vind je verschillende trendy accessoires voor iedere gelegenheid en van verschillende populaire merken, zoals Bear Design. Één van dé eye-catchers van het moment is zonder twijfel de dames riem van leer. Deze riem is verkrijgbaar in verschillende lichte en donkere kleuren!