Wilt u iemand blij maken met leuke sokken voor een verpleegkundige?

In de afgelopen periode heeft onze dochter het ontzettend druk gehad. Onze dochter is namelijk verpleegkundige op de spoedeisende hulp. Zij krijgt ontzettend veel mee van de coronapandemie en de uitwerking hiervan in het ziekenhuis waar zij werkzaam is. Wij hebben ons om die reden regelmatig zorgen gemaakt. Eerst was dit vanwege haar eigen gezondheid omdat zij veel in aanraking is gekomen met coronapatiënten. Daarnaast maakten wij ons op den duur ook zorgen om de emotionele gesteldheid van onze dochter. Ze leek meer en meer afwezig omdat zij ontzettend veel uren per week aan het werk was. Er is een ontzettend grote druk geweest op de (acute) zorg en daarom hadden wij het gevoel dat onze dochter een burn-out aan het oplopen was. Ze heeft zich in de afgelopen periode er ontzettend sterk doorheen geworsteld. Nadat onze dochter een vaccinatie kon ontvangen waren wij deels gerust(er) gesteld. Zij kon nu in ieder geval minder snel besmet raken met het coronavirus. Wij hebben namelijk wel veel mensen in onze omgeving die wel corona hebben opgelopen en helaas is dat niet bij iedereen bij lichte verschijnselen gebleven. Omdat wij onze dochter een hart onder de riem wilden steken na en tijdens de lastige tijd dat zij haar werk moet verrichten, wilden wij haar verrassen met een origineel cadeautje. Naast een applaus van heel Nederland verdiende zij namens ons ook iets dat zij dag en nacht kan dragen. We hebben er over nagedacht wat wij van toepassing zouden vinden en dachten aan een kettinkje. Echter heeft onze dochter al vaker sieraden van ons gekregen en verschilt onze smaak erg veel. Wij vinden het daarom leuker wanneer onze dochter zelf een sieraad uit kan zoeken. Het idee van een sieraad viel daarmee voor nu af. Uiteindelijk kwamen we op een ander en beter idee: gelukssokken. Omdat wij onze dochter veel geluk wensen en wij zien dat zij zich uit de voeten werkt, vonden wij gelukssokken wel toepasselijk. Wij hebben daarom op het internet gezocht naar sokken voor verpleegkundige en kwamen toen op de website medsocks. Blijkbaar bestaat er een website waarop speciale sokken voor verpleegkundige te koop zijn. Wij waren dus niet de enige (ouders) die onze dochter in het zonnetje wilden zetten.

Sokken voor heldhaftige verpleegkundige (n)

Wij zagen op de website dat de sokken voor een verpleegkundige kunnen worden die hard werkt voor de gezondheid van een ander. Daarbij werd ook benoemd dat een deel van de opbrengst van de sokken naar een goed doel gaan. Het idee dat wij daarmee dus ook nog een goede bijdrage leveren aan een goed doel sprak ons erg aan. Omdat wij ook nog iemand anders kennen die sokken voor een verpleegkundige verdient, hebben wij meerdere sokken voor verpleegkundige besteld. Wij hebben de sokken voor verpleegkundige eenvoudig kunnen bestellen via de website en kregen de sokken voor onze verpleegkundige snel geleverd. Een paar dagen waren de sokken voor de verpleegkundige in huis!

Wij zijn ontzettend blij om dit cadeau te kopen en te geven

Wij zijn erg blij dat wij een bijdrage hebben kunnen leveren aan het goede doel, en daarnaast hebben wij een kleine blijk van waardering kunnen geven aan onze dochter. Als u nou ook benieuwd bent hoe deze sokken voor verpleegkundige besteld kunnen worden, gaat u dan eens:

  • Naar medsocks.nl
  • Kijken welke sokken er allemaal te koop zijn op deze webshop
  • Een aantal sokken voor een verpleegkundige om u heen bestellen die u een hart onder de riem wilt steken

Ik hoop dat u hier ook iets moois kunt kopen.