Bij coronatest Nederland kun je bijna direct een corona sneltest laten uitvoeren

Wanneer je denkt klachten te hebben die gerelateerd zijn aan COVID-19 dan kun je een afspraak maken bij de GGD voor een coronatest. In de meeste gevallen is er bij de GGD een wachttijd. De uitslag van een coronatest die is afgenomen bij de GGD duurt lang, meestal tussen de 7 en 48 uur. Wanneer je een afspraak maakt bij coronatestnederland.nl kun je bijna direct terecht voor een sneltest. Wanneer je een sneltest laat uitvoeren ontvang je de uitslag binnen 15 tot 20 minuten. Zo weet je ook direct of je corona gerelateerde maatregelen moet nemen. 

Er is altijd wel een teststraat van Covid.Limited in de buurt

Covid.Limited is opgezet door 2 ondernemers die de testcapaciteit in Nederland te laag vonden. Het is de bedoeling dat er in totaal 100 teststraten van coronatest Nederland komen in de buurt van grote steden in Nederland.

Iemand van mijn personeel is besmet met het COVID-19 virus, wat nu?

Is iemand van het personeel besmet met het COVID-19 virus of heeft deze persoon een positieve coronatest uitslag? Ga dan na of deze persoon, kortgeleden nog, met iemand van het personeel in aanraking is geweest. Wanneer dat zo is dan wordt aangeraden om al het andere personeel zo snel mogelijk te laten testen. Bij de GGD houden ze een wachttijd aan van 5 dagen na het laatste contact met een positief geteste persoon. Dat kun je aanhouden maar je kunt ook eerder laten testen. Overleg daarover kan met de zorgmedewerkers van coronatest Nederland. Je kunt ook gelijk een afspraak plannen voor een sneltest voor één of alle medewerkers. Die afspraak kan worden gemaakt voor de dichtstbijzijnde coronatest Nederland teststraat, maar er kan ook getest worden bij het bedrijf zelf. In dat geval komt één van de professionele zorgmedewerkers naar het bedrijf toe om de medewerkers daar te testen. Wanneer het gaat om meer dan 25 medewerkers dan betaal je alleen voor de testen.