De echte skaters onder ons zijn al vast en zeker bekend met het merk RipNDip. Eigentijds kleding wat onwijs goed blijft zitten als je aan het skaten bent! Maar daarbuiten kan je nog veel meer vinden onder dit merk! Op de website van Skatestore.nl vind je diverse exemplaren welke je direct kunt bestellen. Plaats jij overigens een bestelling boven de twintig euro? Dan betaal jij ook nog eens geen verzendkosten! Kortom, de hoogste tijd om te shoppen naar nieuwe kleding!

Skate jij liever in een hoodie of ga je toch voor een sweater? Dat skaten een intensieve sport is wat uitgeoefend wordt is logisch. Maar het belangrijkste van allemaal is om ervoor te zorgen dat de kleding daadwerkelijk goed blijft zitten. Jij wilt immers jouw sprong goed zien als jij bezig bent toch?

RipNDip

Richting de zomerperiode

Met een hoodie in de zomer actief zijn schiet je niks mee op. Veel te warm als je druk aan het skaten bent! Gelukkig heeft het merk RipNDip hier ook rekening mee gehouden. Niet alleen ben jij voorzien van kwaliteit kleding. Ook een T-shirt kan je hier bestellen! Verkrijgbaar in diverse kleuren en niet te vergeten dat je kunt profiteren van een onwijs snelle levering! Vergeet vooral niet het gehele assortiment te bekijken. De kans is zeer groot dat jij hier jouw kleding zult vinden waar je al die tijd naar op zoek was!