Nog niet zo lang op de markt

Shark helm

In 1986 hebben twee France professionele motorcoureurs het merk opgericht, Shark helmen blinken werkelijk op ieder gebied uit. Of we het nu hebben over de pasvorm, prestaties of veiligheid, het bedrijf heeft maarliefst 600 mensen die er werken en zorgen van de ontwikkeling tot de Shark helm in de winkel ligt. Ook heeft het merk veel coureurs gesponsord in het motor circuit, het merk is in Europa uitgegroeid tot een van de populairste merken onder de motorrijders. 

Altijd verdere ontwikkeling

Een Shark helm is een helm waar veel aandacht is besteed aan ontwikkeling en innovatie, en dat zie je ook bij de helm terug. Helmen worden gekeurd betreft de veiligheid, het merk is daarmee beloond met maarliefst 4 sterren. Een eigen windtunnel zorgt ervoor dat er altijd getest kan worden, dit merk je ook als je de helm op hebt tijdens het rijden. Designs worden steeds opnieuw ontwikkeld, hierdoor heb je niet alleen een veilige helm maar ook een moderne helm. Op het gebied van de scooter en motorhelmen is Shark de absolute top.

Shark helm

Kies je eigen model en kleur van de helm

Bij voordeelhelmen.nl kun je zelf een keus maken welke helm je mooi vindt, en natuurlijk welke voor jou comfortabel zit. Bij het kiezen van een Shark helm heb je een grote keuze, van een traditionele helm tot een zeer sportief model waarmee jij de show steelt op de weg. Natuurlijk kun je ook combineren met je motorpak, aangezien er vele kleuren zijn vind je altijd wel een mooie passende kleur. Weet je niet precies wat je nodig hebt, of heb je vragen neem dan even contact op met de webshop.