Een nekkoord voor je sleutels

Een koord dat je draagt om je nek en waaraan je een sleutel of een sleutelbos draagt, noemt men ook wel een keycord-lanyard. Een andere toepassing is om een keycord te gebruiken om je USB-stick te bewaren. Je hoeft op deze manier niet te zoeken naar je sleutels of je USB-stick en als je het op je lichaam draagt is het ook moeilijker om te stelen. Bovendien raak je zo ook je sleutels en je USB-stick niet zo snel kwijt. 

Koop het bij Keycord-lanyard

Een keycord of wel een lanyard is zo langzamerhand een kledingaccessoire geworden en je hebt ze dan ook in allerlei soorten, maten en kleuren. Je kan daarnaast kiezen voor enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt en voor verschillende manieren van afwerking en sluitingen en er is zelfs een keycord met ledverlichting verkrijgbaar. Een keycord is leuk om cadeau te geven of als relatiegeschenk (met het logo van je bedrijf erop afgedrukt). Als je wilt opvallen kies je voor felle kleuren. Een andere mogelijkheid is om zelf een kleur, een print, een afbeelding of een logo bedenken dat geheel naar eigen smaak is, zodat je een unieke keycord hebt. 

Dit doe je door eenvoudigweg je logo te uploaden naar de webwinkel. 

Dit doe je als volgt:

Klik op de volgende link: Keycord, kies je keycord, vul je gegevens in en eventueel het te uploaden logo en vraag vrijblijvende een offerte aan. Je kunt ook naar hun offertepagina gaan via deze link: Offerte.

Waarom Keycord-lanyard?

  • Zij bieden de beste service
  • Gratis ontwerp
  • Veel keuze
  • Kwaliteit
  • Ervaring
  • Betaalbaar