Goede herenkapper nabij Venray

De Heerenkamer, een herenkapper Venray. Dit is een plek waar je als jongen of man zijnde kan genieten van de authentieke sfeer en ambiance van een echte barbershop. Een voordeel van deze kapsalon is dat er geen vrouwen zitten die een permanent willen hebben en waar jij als mannelijke klant uren op kan wachten tot jij eindelijk eens aan de beurt bent. Mijn man wilt beslist niet meer zijn haren door een andere hairstylist laten knippen. Sinds hij dit adres heeft gevonden gaat hij er met veel plezier heen en dat is ook te zien aan zijn kapsels, zeer trendy. 

Een afspraak maken

Wil jij ook bij De Heerenkamer, een herenkapper nabij Venray een afspraak maken dan is dit mogelijk. Je kunt hiervoor telefonisch contact opnemen, een mail sturen, of zelfs online je afspraak inplannen.

Om de drie weken heeft mijn man nu wel een afspraak gemaakt om zijn haren weer in een trendy kapsel te laten knippen. De laatste keer had hij zo de smaak te pakken dat hij er meteen een kleurtje doorheen had laten doen. Nog nooit heeft mijn man er zo hip uitgezien dan de afgelopen periode. Het is echt een feest om naar deze kapsalon te gaan.