Ik raad kliniekveldhoven.nl iedereen aan!

Afgelopen week heb ik injectables in mijn fronsrimpel laten zetten bij kliniekveldhoven.nl en ik raad ze aan iedereen aan. Het was een hele prettige ervaring en ik ga er zeker nog terug voor andere behandelingen

Het eerste consult

Tijdens mijn eerste afspraak bij kliniekveldhoven.nl was ik erg zenuwachtig. Ik was bang dat ze misschien dachten dat ik me aanstelde en het niet nodig had, gelukkig was dit niet het geval. Ze stelden me erg gerust en daardoor voelde ik me vrijwel direct op mijn gemak. Ze vertelden mij over de verschillende rimpels en dat die van mij nog heel ondiep was door een afname van collageen. De afname hiervaKliniekveldhoven.nln begint rond het 25e levensjaar en je kunt tegen deze afname vrijwel niks doen. Wel kun je net als ik proberen om de effecten tegen te gaan door injectables te nemen.

Bang voor naalden

Ik ben over het algemeen niet zo’n fan van prikken dus voordat ze de naalden gingen zetten was ik erg bang. Ik ben meestal van tevoren bang en dan achteraf valt het altijd mee. Dit was deze keer weer precies hetzelfde liedjKliniekveldhoven.nle. Ik was bang voor vrijwel niks. Tuurlijk zijn de prikjes niet prettig en doet het een beetje pijn, maar op een schaal van 1 tot 10 is het tussen de 2 en 3. Na de behandeling had ik nergens meer last van, naast een beetje roodheid. Deze trok gelukkig ook snel weg. Ik ben inmiddels een week verder en nog steeds meer dan tevreden. Ik zou het iedereen aanraden die ook een beetje onzeker is over bepaalde dingen!