Een gabber t shirt kopen

gabber t shirt kopen

Voor mijn zus ben ik van plan om een gabber t shirt te kopen. Ik weet dat zij hier al een hele tijd naar op zoek is en daarom leek het mij leuk om haar hiermee te verrassen. Vroeger kon je geen winkel voorbij lopen of je kan wel slagen. Tegenwoordig is het een stuk moeilijker om aan deze kleding style te komen. Omdat mijn zus altijd op zoek is naar bepaalde kleding en geen genoegen neemt met een model uit een standaard winkel, is het voor haar een stuik moeilijker om te slagen.

gabber t shirt kopen

Online een gabber t shirt kopen

Vorige week zat mijn zus te vertellen dat zij weer op zoek was naar andere kleding, maar er nog niet in was geslaagd om iets leuks te vinden. De kleren die zij momenteel in haar kast had hangen werden allemaal een beetje te klein. Het leuke is dat ik een zeer leuke online site heb gevonden, waar ze haar stijl kleding verkopen. De naam van deze webshop is Ultimate housemerchandise en hier is een groot assortiment te vinden. Niet alleen van kleding, maar veel andere spullen, allemaal 100% hardcore.

Om mijn zus te verrassen heb ik eerst een shirt voor haar gekocht. Toen zij deze uitpakte stond zij mij met open mond aan te kijken. Meteen wilde zij weten waar ik deze vandaan had. Heb haar de naam van deze site gegeven en daarna heb ik mijn zus niet meer gezien.